De laatste week
Lieve allemaal,
We hebben 'ons eilandje', Koh Lanta vaarwel moeten zeggen na 12 nachten. Dat was wel even slikken omdat we het daar zo fijn hebben gehad. De hele dag mooi uitzicht, met onze voeten in het zand en een fruitshake in de hand. Michael heeft zich zelfs een pak laten aanmeten voor heel weinig :). Ook hebben we daar lieve mensen leren kennen, die we gaan missen. Raar hoe snel je je in zo'n korte tijd thuis kunt voelen. We zijn helemaal tot rust gekomen en hebben ons voorbereid op onze stedentripjes naar Kuala Lumpur en Singapore.
Inmiddels zijn we met het vliegtuig aangekomen in Maleisie, Kuala Lumpur. Dit is een enorme grote stad met veel hoge gebouwen, grote dure winkels, armoede en mensen die allemaal wat van je willen. We hebben gelukkig een schoon en mooi hotel midden in Chinatown gevonden, wat vreselijk leuk verblijven is. Chinatown is druk met veel kraampjes met eten en verkopers met alleen maar 'original copies', wat inhoudt: alleen maar nepmerken. Geweldig!!
Het eten aan de kant van de straten is iets minder; vliegen, eenden, rijst en gefriuurde toasts. Dit laatste hadden we gisteren als ontbijt geprobeerd, maar was zoo viesss!
We doen en zien hier natuurlijk weer veel. Gisteren hebben we de stad bezichtigd met een toeristenbus om een idee te krijgen van de stad. Vandaag hebben we de Twin Towers bezocht, die 452m hoog zijn. Overweldigend om onder de torens te staan. Bij de torens zit een enorm winkelcentrum met alleen maar dure merken. Ook staan de kerstbomen al weer klaar, dit is wel het raarste wat we de afgelopen weken hebben gezien: kerstbomen, nepsneeuw en kerstmuziek in 30 graden. Toen realiseerden we ons dat we in december leven, want voor ons voelt het alsof het juli is :-)
Vandaag zijn we ook naar een autoshow geweest, jaja...wij naar een autoshow. We zagen de reclame op de tv en dachten..... ach waarom ook niet !? Eenmaal aangekomen zagen we alleen maar mooie, glimmende en dure auto's staan met mooie dames. Leuk om zoiets mee te maken. We hebben ook alvast onze nieuwe auto uitgezocht, zie de foto's. Zelfs de batmobiel en een auto uit de film Transformers waren aanwezig.
Morgen gaan we naar Little India, benieuwd hoe dat gaat zijn. Daarna pakken we alweer onze spullen en vertrekken we 5 december naar Singapore. Daar blijven we een paar dagen en dan vliegen we woensdag naar huis! Raar om al weer naar huis te gaan omdat we de afgelopen weken met de dag hebben geleefd en ons alleen maar druk hebben gemaakt om een slaapplek en tsjaa...verder nergens om. We weten soms niet eens meer wat voor een dag het is, laat staan de datum. Heerlijk om zo te leven. Straks wordt dat weer anders, maar ook daar kijken we erg naar uit. We kunnen niet wachten (vooral Elize niet!) om al die kerstkransjes op te gaan eten en vooral om iedereen weer te zien. We hebben jullie allemaal erg gemist en kunnen niet wachten om jullie weer te zien!
Nog 6 daagjes en dan zijn we thuis...
We willen jullie bedanken dat jullie ons al die weken hebben gevolgd. Door jullie reacties voelde het alsof we toch nog een beetje thuis waren.
Tot snel!
Liefs Liesje & Mike
Klinkt goed allemaal zeg. Ook leuk dat jullie weer terug komen :) Denk dat jullie met die bruine koppies wel lekker vloeken bij de witte sneeuw hier in NL.. Geniet er nog van en tot volgende week!
Lieverds, geniet nog even van de laatste dagen!!!!
kus
Echt lekker zeg, jullie genieten er nog goed van lees ik!
Ga nog maar even 200% genieten deze laatste week, en dan kijk ik uit naar jullie thuiskomst!!!
Dikke zoen! suuz
Ongelofelijk dat jullie reis er bijna opzit! We hebben genoten van jullie verhalen. We wensen jullie nog heel veel plezier toe en alvast een hele goede reis weer naar huis! Denk er nog maar niet te veel aan!
Liefs
Wat een afwisseling,wat een feest.
Maak er nog een paar super daagjes van.
De kerstboom aan de Kamperweg staat al te
stralen.
Tot gauw. WE MISSEN JULLIE!!!!
Liefs Mama.
Hoi allebei, wat weer een leuk verslag. Geniet nog maar even heel erg van de laatste dagen, vooral van de warmte. Hier vriest het flink en er ligt flink sneeuw. Vorig jaar kwam ik vanuit Kuala Lumpur (40 graden) thuis in -10; dat was me wat. Misschien gaan jullie dat ook nog beleven. Goede reis terug en tot gauw ziens !!
XXXX
hey knapperds!!!!
Gaaf allemaal weer zeg!!!!! :)
Maar ook fijn dat jullie over 6 daagjes weer terug zijn!!!
Dikke kus en geniet geniet geniet!!!
xxx
Lieverds!!! Wat een prachtige verhalen weer zeg!!! Hier zullen jullie nog vaak aan terug denken!! We kijken uit naar jullie verhalen LIFE te horen!!! Nog even en dan kunnen we jullie weer in de armen sluiten! SUPER! Gezellig straks op pap's feest hebben we dubbel feest. Geniet, geniet en nog eens genieten!!!
Weten jullie trouwens al hoe laat jullie aankomen?
We love ya !!!!! Big hugs!!
Alweer het laatste verhaal, niet te geloven!
Sinterklaas is hier net vertrokken en de Kerstman staat alweer voor de deur.Een gezellige tijd dus om terug te komen. Alhoewel....... als ik die zonnige foto`s zie weet ik niet waar ik voor zou kiezen. Vorige week kreeg ik een doos Cadbury biscuits cadeau, past natuurlijk niet binnen het dieet maar gezien jullie verhalen moest ik ze natuurlijk proeven.(doos is nu bijna leeg)
Geniet nog een paar dagen en voor straks een goede reis toe gewenst!
Liefs en tot snel xxx van ons allemaal
Lieverds, nog 6 daagjes schrijf je...en nu zijn dat er alweer 2...Wat hebben jullie veeeeel gedaan, veel gezien en veel meegemaakt. Zo nu en dan heb ik daar even van mogen proeven door het lezen van je verhalen. je schrijft trouwens leuk, zoals ik van je gewend ben :) Wij zien ook enorm uit naar jullie en hebben jullie ook gemist. Geniet alvast maar fijn van al die kerstkransjes bij thuiskomst en dan hopen we elkaar heeeel heel snel te zien!!
Dikke kus en knuffels alvast!
Dany en Annelie
Die kerstbeleving heb ik ook, raar toch wel inderdaad! Leuk om jullie verhalen te lezen. De foto´s kan ik helaas door de verbinding niet goed bekijken, maar dat zijn vast hele mooie kiekjes geworden!
Geniet nog even fijn daar en alvast een goede vlucht terug. En hopelijk is het niet te veel wennen in Nederland.
Liefs Francien